Udgivet i

Photos from Ingerslev Boulevard Aarhus

Hello. Today I had a meeting near Lukaskirken in Aarhus to bye an objektive to my old Nikkormat Camera. The result was that I got an vintage Nikon FG camera, but as I came back to my home, the light sensor did not work. So now I have an analog camera where I just have to use my intuition when I shall take photos with the new toy. Now, I had my IPhone to take some snapshots, as I walked home to my room. I hope you enjoy. Have a Nice day. Palle.

Udgivet i

Flotte Malerier Klik på Shop

Husk nu og besøg min shop med malerier. Der er mange fine pragtstykker at vælge imellem. Mine malerier fortjener at komme op i lyset og pynte på jeres vægge. Jeg har gjort det let at lægge maleriet i kurven og foretage betaling via bankoverførsel eller kreditkort på PayPal. Billederne kan ses i virkeligheden på min adresse:

Palle Adamos Finn Jensen, Vestre Ringgade 110 st. tv, 8000 Aarhus C

Telefon 4276 8120

Kontakt mig for en aftale. I er velkommen til at kigge forbi og se hvad jeg har . Jeg har mange malerier til salg, som ikke er vist i min shop. Så klik på SHOP og kategorien MALERIER.

Venlig hilsen Palle Jensen

Udgivet i

Retfærdigheden

Maleriet “Retfærdigheden” er i privat eje. Det er selvfølgelig Kristus som er dommeren. Den der afgør hvem der er retfærdige og hvem der er uretfærdig. Så må vi se om hans kærlighed til det enkelte menneske er så stor som vi tror. Nemlig at han elsker syndere. Det vil sige dem der ikke elsker livet, er mit bud. Eller også er det lige netop dem der er frelst. Hvor billedet er nu vil jeg gerne vide. Det er jo den Højesteretsdommeren over all dommere der er afbildet.