Måned: marts 2019

Nærbillede af Påskelilje
Påskelilje eller Narcissus. Tillad dig selv at se dig selv som værende en påskelilje, og indrøm bare at du er en selvoptaget , meget smuk og selvforførende narcissist, der behøver anerkendelse uanset hvad af den store Mester.

Botanik Culture Photos

Herunder er der vist en mikro video der viser vandets rotation efter at have passeret en indsnævring dannet af nogle sten.

video

Video

Hello. Today I had a meeting near Lukaskirken in Aarhus to bye an objektive to my old Nikkormat Camera. The result was that I got an vintage Nikon FG camera, but as I came back to my home, the light sensor did not work. So now I have an analog camera where I just have to use my intuition when I shall take photos with the new toy. Now, I had my IPhone to take some snapshots, as I walked home to my room. I hope you enjoy. Have a Nice day. Palle.

Aarhus Denmark Churches Photos

Husk nu og besøg min shop med malerier. Der er mange fine pragtstykker at vælge imellem. Mine malerier fortjener at komme op i lyset og pynte på jeres vægge. Jeg har gjort det let at lægge maleriet i kurven og foretage betaling via bankoverførsel eller kreditkort på PayPal. Billederne kan ses i virkeligheden på min adresse:

Palle Adamos Finn Jensen, Vestre Ringgade 110 st. tv, 8000 Aarhus C

Telefon 4276 8120

Kontakt mig for en aftale. I er velkommen til at kigge forbi og se hvad jeg har . Jeg har mange malerier til salg, som ikke er vist i min shop. Så klik på SHOP og kategorien MALERIER.

Venlig hilsen Palle Jensen

2015 2017 Bye my Paintings Female portrait Nudes Paintings Passionate Love Photos

Photos


Photos

Påske liljer ved foden af et vejtræ
Indgangen til Botanisk Have
Stensætning med en sten der er faldet ud

En rødviolet blomst i vejkanten


Dyre biler på parkeringsplads


Hustage i Den gamle By

Hvidkalkede ruder på et drivhus Den gamle By
Mur der danner grænse mellem Den Gamle by og Viborgvej

Interiør i sandwichbar på Vesterbrogade i Aarhus

Aarhus Denmark Photos

Plastik forurening

Aarhus Denmark Photos

Maleriet “Retfærdigheden” er i privat eje. Det er selvfølgelig Kristus som er dommeren. Den der afgør hvem der er retfærdige og hvem der er uretfærdig. Så må vi se om hans kærlighed til det enkelte menneske er så stor som vi tror. Nemlig at han elsker syndere. Det vil sige dem der ikke elsker livet, er mit bud. Eller også er det lige netop dem der er frelst. Hvor billedet er nu vil jeg gerne vide. Det er jo den Højesteretsdommeren over all dommere der er afbildet.

Photos

 

Now it is springtime. The blue flowers is in danish called Krokus. The bus is going from a city near Aarhus to Aarhus.
The picture is signalizing power and lightness or femininity. Photos by Palle Adamos Finn.

Aarhus Denmark Botanik Photos